O nama

Deratizacija,dezinsekcija,dezinfekcija i ddd čišćenje svih struktura stanova,zgrada,podruma i tavana u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Čišćenje tavana i terasa od nastanjenih golubova.Zaštita od golubova.Regulacija bubašvaba,mrava,komaraca,rezistentnih stenica,buva od pasa i mačaka,krpelja,smrdibuba,moljaca u kuhinji,moljaca u garderobi,tepihu i ormanu.Deratizacija mumifikatorima svih vrsta pacova i miševa bez potrebe izbacivanje,bez potrebe mišolovki i lepka,bez neugodnih mirisa.Sertifikovani preparati i starije iskusno radno osoblje medicinske,biološke i hemijsko-sanitarne ddd struke.
Deratizacija,dezinsekcija i ddd čišćenje svih stanova,kuća,lokala i zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima.Regulacija bubašvaba,mrava,paukova,rezistentnih krevetnih stenica,buva od pasa i mačaka.Regulacija moljaca u ormanima,garderobi i kuhinji sertifikovanim preparatima uz izdavanjem garantnog lista i računa.Suzbijanje i regulacija osa,gnezda osa i gnezda stršljena.ODbijanje i suzbijanje krtica i krtičnjaka u placevima,dvorištima i ruralnim područjima.Deratizacija kontaminiranih miševa i pacova u podrumima zgrada,kuća,stanova i lokala.Analitički ddd inženjering fabrika i većih lokala i institucija.

O nama

Sajt DezinsekcijaSrbija.com namenjen prezentaciji naših usluga deratizacija,dezinsekcija,dezinfekcije i specijalističkog ddd čišćenja tavana,podruma i zgrada na pojavu svih vrsta bubašvaba,mrava,paukova,rezistentnih stenica u krevetu,buva od pasa i mačaka,moljaca,muva i komaraca u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DezinsekcijaSrbija.com 061-309-23-36   Deratizacija,dezinsekcija i ddd čišćenje svih stanova,kuća,lokala i zgrada u… Pročitaj više »O nama